fredag 5 april 2013

Halloj alla!
Det var super länge sen jag skrev nåt här.
Men vi har haft fullt upp efter branden. Att hela värme och vatten systemet brakade i hop under den kallaste tiden på hela året gör det inte lätt. Snabbt bestämma sig för vad för nytt värmesystem vi ska ha, fixa bygglov hitta en bra firma mm mm. Men 17 dagar senare så kan vi köra vår nya panna på el och inom ett par dagar kan vi köra att på den ytjordvärme som snart är nedgrävd.
Ett av de första grävtagen 

800 m slang ska grävas ner på 1 m djup



 Mitt i detta hade vi monter på Malmös internationella utställning
Vill passa på att tacka alla fina kunder som besökte oss. En heldel "stammisar" men även nya ansikten Tack Tack. Vi har även hunnit med att fira lite påsk, vilket vi hoppas att ni också gjort. Även om vi inte skriver här så har vi varken försvunnit eller dött, det händer verkligen grejjer hela tiden :)








Nästa vecka är vi inbjudna av Sydskånska kennelklubben att delta på kampanjen "skäll inte på hunden" mer info finner ni på vår FB sida och jag informerar er mer under nästa vecka.

Vi har även lite fördröjningar på leveranser från Tyskalnd och Finland men så kan det bli efter storhelger som ex Påsken. Men vi skickar som vanlig med vändande post så snart vi får varorna:)
Ett tips är att gilla vår FB sida för det är där all info kommer först. Ni hittar den här

Pierre har lovat att svara på en eller ett par frågor under helgen.
Till dess ha det bra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar